Flipkart Today 25 September 2021 Quiz results - Quizmastersolution

 Answers Added) Flipkart Today\'s Responses for 25th September 2021. Right Answer Added for All Continuous Flipkart Tests. Submit answers and win Supercoins, Pearls and Day by day Primary Prizes. The video contest\'s planning is 12 AM to 11:59 PM consistently. Champs of the challenge will be proclaimed Right away after the accommodation of answers and Rewards Showing quickly in the prizes segment on each test. Flipkart test comprises of the accompanying tests: Every day Random data, Beat the Virtuoso, Sirf Ek Minute, Kya Bolti Public?, Phony or Not Phony, Daam Sahi Hai, Khel Paheliyon, Kya Bolti Public? Ka, Wrongdoing Stories, Sirf Ek Minute Test, and so forth You Need to Present all right replies in Flipkart\'s Video and Gamezone segment to win Prizes. We, Dealsmagnet, update the day by day Flipkart test replies at 12 AM each day. Find every one of the Right Solutions Refreshed Day by day on This Page. The Twitter hashtag for the test is #FlipkartQuiz. 

Flipkart Big Billion Days Quiz-

Q1- Reebok is an –

Ans- International Brand

Q2- Who has chosen the top picks for Reebok’s walking range?

Ans- Malaika Arora

Q3- Ardara 3.0 is specially designed for –

Ans- Both

Q4- Reebok’s Dailyfit DMX equipped with the advanced DMX TripleMax Air Moving Technology offers -

Ans- Both

Q5- Which of the following celebrities is associated with Reebok?

Ans- All of the above

Flipkart Plus Quiz-

Q1. What do you have to do to be the first to access the best deals during Flipkart shopping events?

Ans- Become a Flipkart Plus Member

Q2. How many super coins do plus customers get on the purchase of a mobile phone?

Ans- 100

Q3. How much delivery charges do Plus Members have to pay on F-Assured products?

Ans- Free delivery for plus customers

Fake Or Not Flipkart Answers- 25th September 2021

1st Ans Not Fake

2nd Ans Fake

3rd Ans Not Fake

Kya Bolti Public Flipkart Answers- 25th September 2021

1st Ans Mind reading

2nd Ans Yes

3rd Ans Food

Sirf Ek Minute Flipkart Answers- 25th September 2021

1st Ans Option 2 [Shakti Kapoor]

2nd Ans Question hour

3rd Ans Abdomen

4th Ans Tourist Guide

5th Ans 9

  Lens

Daam Sahi Hai Flipkart Answers- 25th September 2021

1st Ans 79999

2nd Ans Axe Dark tempation deodrant

3rd Ans 4799

Dating Aaj Kal Flipkart Answers- 25th September 2021

1st Ans Shalab

2nd Ans Going Out For Parties

3rd Ans Yes

4th Ans Anupam

How To Play Flipkart Quiz Test? 

1-Download Flipkart Application 

2-Sign-In Or Information exchange Your Flipkart Record 

3-Now Play Flipkart All Challenge Video 

4-Watch Video And Offer Over Every Right Reaction 

5-In the wake of Noting Snap On Gather Award And Win Energizing Prizes


Amazon quiz answer today 25 September 2021


Tags: Flipkart answers today, Flipkart today answer, fake or not Flipkart answers today, fake or not fake Flipkart answers today, today Flipkart answer, fake or not today answer, Flipkart video answers today, fake or not answer today, fake or not Flipkart answers