Flipkart today 24th Sep. 2021 Quiz results : win flipkart supercoin

 Flipkart Has begun different kinds of Video Quiz on everyday schedule. All right Flipkart answers are refreshed for 24th September. Watch the video and Answer the Flipkart test every day to Win Upto Rs 1000 Flipkart Gift Cards Or Assured Free Flipkart Super coins. Peruse And Follow Below Mention Steps To Play Flipkart video Quiz And Win Exciting Prizes

All Flipkart Video Quiz Answers Today 24th September 

Flipkart Big Billion Days Quiz- 

Q1- Reebok is an – 

Ans- International Brand 

Q2- Who has chosen the top picks for Reebok’s walking range?

Ans- Malaika Arora 

Q3-Ardara 3.0 is uncommonly designed for – 

Ans-Both 

Q4- Reebok’s Dailyfit DMX equipped with the advanced DMX TripleMax Air Moving Technology offers -

Ans-Both 

Q5- Which of the following celebrities is associated with Reebok? 

Ans- All of the above

Flipkart Plus Quiz- 

Q1. What do you have to do to be the first to access the best deals during Flipkart shopping events?

Ans- Become a Flipkart Plus Member

Q2. How many super coins do plus customers get on the purchase of a mobile phone?

Ans- 100

Q3. How much delivery charges do Plus Members have to pay on F-Assured products?

Ans- Free delivery for plus customers

Fake Or Not Flipkart Answers- 24th September 2021 Click Here To Play Fake Or Not Quiz @Flipkart

1st Ans. - Not Fake

2nd Ans  -Fake

3rd Ans  - Fake

Kya Bolti Public Flipkart Answers- 24th September 2021 Click Here To Play Kya Bolti Public Quiz @Flipkart

1st Ans - 60-70%

2nd Ans - New Car

3rd Ans  - Comedy 

Sirf Ek Minute Flipkart Answers- 24th September 2021 Click Here To Play Sirf Ek Minute Quiz @Flipkart

1st Ans - Rajasthan

2nd Ans -  Shoaib Akhtar

3rd Ans -  Harshad Mehta

4th Ans -  Amaze

5th Ans -  Shiv Sena

Daam Sahi Hai Flipkart Answers- 24th September 2021 Click Here To Play Daam Sahi Hai Quiz @Flipkart

1st Ans 2719

2nd Ans 179999

3rd Ans False

Dating Aaj Kal Flipkart Answers- 24th September 2021 Click Here To Play Dating Aaj Kal Quiz @Flipkart

1st Ans Shalab

2nd Ans Shalab

3rd Ans  

4th Ans  

Flipkart Video Quiz Prizes- 

1. Win Upto Rs 1000 Flipkart Gift Vouchers 

2. Opportunity To Win Smartphones 

3. Different Winners Get Free 50 Or 25 Or 20 Or 10 Super coins